50m

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA **** BUDVA, LETOVANJE

 

RANI BUKING
2.DETE 2-10 GODINA BESPLATNO ( BEZ LEŽAJA)
ZA BORAVKE OD 01.06.-10.07. I OD 15.09.
1. DETE 2-12 GODINA 50% NA POMOĆNOM LEŽAJU
SMEŠTAJ ISKLJUČIVO U SOBAMA , ZA REZERVACIJE DO 30.04.2023.

PROLEĆNA PONUDA
ZA BORAVKE TOKOM APRILA I MAJA 2023
2.DETE DO 10 GODINA – BESPLATNO ( BEZ LEŽAJA), 1.DETE DO 12 GODINA POPUST 50%

BONUS PONUDA
ZA BORAVKE U TERMINU 28.04-03.05.2023.
GRATIS RUČAK!!!

Budva, Kraljica Mediterana

Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti. Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis kao svoj trag. Danas je to grad teatar, turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno – prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i „metropolom turizma“ jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega prelepa priroda darivana ovom kraju, a darivala je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve …

Lokacija

Resort Slovenska plaža svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja neobičan turistički grad u kome su glavne privlačne tačke: mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine.

Turistički grad je u potpunosti renoviran jula 2012. godine. Raspolaže smeštajnim jedinicama koje su raspoređene u dve kategorije 3* i 4* sa kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno letovanje.

Resort Slovenska plaža nalazi se u samom centru Budve. Potrebno je 10 minuta lagane šetnje do antičkog Starog grada. Na jednom mestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor – od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Slovenska plaža je grad prepun zelenila i cveća, a tu su i restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni. Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine. Sertifikat „Ekolabel“ obavezuje da se poslovanje čitavog kompleksa „Slovenska plaža“, koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Hotelski sadržaji

Wellness & Spa
Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates i zumba na travi ispod hladovine drveća. Za najmlađe je organizovana škola plivanja. Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije. Gosti Slovenske plaže uz određene pogodnosti mogu koristiti wellness & spa centar u okviru hotela Aleksandar (gym sala, sauna i whirlpool) koji se nalazi u blizini kompleksa. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena koji su uz doplatu dostupni gostima, kao i tereni za mini golf na prostoru od 400m².

Animacija
Posebna pažnja je namenjena najmlađim gostima. Njima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 m2 deca će se zabaviti raznovrsnim sadržajem. Tu su tromboline, tobogani, teren za mini golf i ostali zanimljivi sadržaji. U savremeno opremljenoj dečjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa, deca mogu koristiti hit dečji lavirint i baby kutak koji je namenjen najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dečjih rođendana. U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd…

Muzički program je organizovan za posetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive.
U toku letnjeg perioda od 15. juna do 15 septembra na bazenu Rondo otvoren je letnji bioskop, koji gosti hotela mogu posetiti uz posebne pogodnosti. Na pjacetama kompleksa u toku celog leta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, dečjih predstava, crnogorskog nasleđa, ulličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan.

Dodatni sadržaji
Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu.
Wirless Internet u celom naselju: sobe, svi javni punktovi: recepcija, lobby, restorani, bazen, uz doplatu.
Dečja igraonica, Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija

Smeštaj

Potpuno adaptirane smeštajne jedinice koje opremljenošću i sadržajem odgovaraju kategoriji hotela sa 4*, konstantno su predmet pažnje mnogobrojnih gostiju koji se uvek rado vraćaju ovom naselju. Dobro označene i povezane smeštajne jedinice kompleksa omogućavaju gostima jednostavno snalaženje kroz naselje. Naselje čini 10 zasebnih vila, funkcionalnih celina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana i 6 Vila u kategoriji 3+* sa 422 sobe i 100 apartmana. Najveći broj soba ima i terasu. Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom: kupatilo sa tušem, fen, frižider, sef, kablovska TV, klima uređaj, dečji krevetac po potrebi.

DVOKREVETNA SOBA BEZ TERASE / SA TERASOMSTUDIO APARTMANPORODIČNI APARTMAN SA TERASOM

Standardna dvokrevetna soba, mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Soba je opremljena svom standardnom hotelskom opremom. Prostrano kupatilosa tušem. Kvadratura sobe 21m².

SOBNI SADRŽAJI
Sef
Telefon
Klima-air condition
Sto
Hotelski lobby
Kablovska televizija
Flat tv ekran
Internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama)
Servis za buđenje/Alarm
Mini frižider (mini bar na upit)
Utičnica pored kreveta
Vaga
Dečiji krevetac (uz doplatu)
Orman

KUPATILO
Fen
Bade mantil
Kupatilska kozmetika
Sobne papuče
Peškiri
Tuš kabina
Kozmeticko ogledalo

Prostrani dvokrevetni apartman. Velika soba sa francuskim ili odvojenim krevetima i garniturom za sedenje. Sofa ima mogućnost razvlačenja. Smeštaj na sofi za dvoe dece do 12 godina ili jedna odrasla osoba kao treća. Terasa na upit sa doplatom.

SOBNI SADRŽAJI
Sef
Telefon
Klima-air condition
Sto
Hotelski lobby
Kablovska televizija
Flat tv ekran
Internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama)
Servis za buđenje/Alarm
Mini frižider (mini bar na upit)
Utičnica pored kreveta
Vaga
Dečiji krevetac (uz doplatu)
Orman

KUPATILO
Fen
Bade mantil
Kupatilska kozmetika
Sobne papuče
Peškiri
Tuš kabina
Kozmeticko ogledalo

Apartmani prilagođeni porodičnim aranžmanima. Smeštajna jedinica poseduje dve prostorije. Prostrane spavaće sobe opremljene twin ležajevima i sofom za sedenje (mogućnost razvlačenja). Standardno kupatilo sa opremom. U okviru apartmana je i balkon sa mobilijarom za sedenje i pogledom na lepo uredjene vrtove resorta.

SOBNI SADRŽAJI
Sef
Telefon
Klima-air condition
Sto
Hotelski lobby
Kablovska televizija
Flat tv ekran
Internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama)
Servis za buđenje/Alarm
Mini frižider (mini bar na upit)
Utičnica pored kreveta
Vaga
Dečiji krevetac (uz doplatu)
Orman

KUPATILO
Fen
Bade mantil
Kupatilska kozmetika
Sobne papuče
Peškiri
Tuš kabina
Kozmeticko ogledalo

Usluga

Polupansion (doručak i večera, švedski sto), All inclusive, noćenje/doručak

ALL INCLUSIVE usluga obuhvata doručak, ručak i večeru, uz celodnevnu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića (u intervalu od 10h do 22h).
Napomena: navedene informacije u vezi all inclusive usluge su informativnog karaktera. Hotel zadržavo pravo promene.

Plaža

Na samo 50 metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža budvanska plaža Slovenska plaža, duga 1600 metara. Gosti turističkog naselja koriste ovu plažu, a u zelenom pojasu neposredno uz plažu gosti mogu uz povoljne cene i dodatne popuste koristiti plažni mobilijar.

U okviru kompleksa nalaze se dva bazena Kids Pool i Rondo, na kojima je korišćenje plažnih rekvizita uključeno u cenu. Kids pool otvoreni bazen sa slatkom vodom za najmlađe posetioce nudi vodene tobogane, gumeni grad i celodnevnu animaciju. U večernjim časovima na ovom bazenu održavaju se predstave za decu. Bazen Rondo otvoreni bazen sa slanom vodom nudi mogućnost osveženja i odmora, uz koriščenje djakuzija tokom dana i uživanje u programu animacije u večernjim satima. U okviru bazena Rondo nalazi se i koktel bar gde se gosti mogu osvežiti različitim bezalkoholnim i alkoholnim koktelima.

 

 

 

NAPOMENE ZA CENOVNIK

Cenovnik 2023

Hotel Slovenska Plaža, Lux 4* – Budva

Budva, Crna Gora
Check in: 14:00, Check out: 10:00
 

Dvokrevetna soba, Standard, Polupansion
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202338.72 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202338.72 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202354.45 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202367.76 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202354.45 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202338.72 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 bez ležaja (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
        
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard, Polupansion, Balkon
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202341.14 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202341.14 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202356.87 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202370.18 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202356.87 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202341.14 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za 1.dete 2-10 na pomoćnom ležaju ( 2+2) do 10.06.2023.- GRATIS01.04.202309.06.2023 100.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na pomoćnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 2-7 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 7-12 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom ležaju01.04.202301.11.2023 10.00 % po osobi po danu 
Popust za 1.dete 2-12 na pomoćnom ležaju ( 2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 10-12 bez ležaja ( 2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja (2+2) – Gratis (do 31.03.2023)01.06.202315.07.2023 100.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja (2+2) – 50%15.07.202315.09.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja (2+2) – Gratis (do 31.03.2023)15.09.202331.10.2023 100.00 % po osobi po danu 
        
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard, Polupansion
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202338.72 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202338.72 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202354.45 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202367.76 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202354.45 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202338.72 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na osnovnom ležaju ( 1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za 1.dete 2-10 na pomoćnom ležaju ( 2+2) do 10.06.2023.- GRATIS01.04.202309.06.2023 100.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na pomoćnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 2-7 na pomoćnom ležaju ( 2+1)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 7-12 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom ležaju01.04.202301.11.2023 10.00 % po osobi po danu 
Popust za 1.dete 2-12 na pomoćnom ležaju ( 2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 10-12 bez ležaja ( 2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja ( 2+2) – Gratis (do31.03.2023)01.06.202315.07.2023 100.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja ( 2+2)15.07.202315.09.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja ( 2+2) – Gratis (do31.03.2023)15.09.202331.10.2023 100.00 % po osobi po danu 
        
Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja, Standard, Polupansion, Balkon
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202347.19 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202347.19 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202362.92 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202378.65 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202362.92 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202347.19 € 3po osobi po danu 
Dete 2-7 na pomoćnom ležaju (2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Dete 7-12 na pomoćnom ležaju (2+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Treća odrasla osoba (3+1)01.04.202301.11.2023 10.00 % po osobi po danu 
Odrasla osoba na 3. i 4. pomoćnom ležaju (4)01.04.202301.11.2023 10.00 % po osobi po danu 
Dete 2-7 na pomoćnom ležaju (3+1)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Dete 7-12 na pomoćnom ležaju (3+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
        
Studio za 2 osobe + pomoćni ležaj, Standard, Polupansion
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202344.77 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202344.77 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202361.71 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202377.44 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202361.71 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202344.77 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na pomoćnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 2-7 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 7-12 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom ležaju01.04.202301.11.2023 10.00 % po osobi po danu 
Popust za 1.dete 2-12 na pomoćnom ležaju (2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-12 bez ležaja (2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
        
Dvokrevetna soba, Standard, Polupansion, Balkon
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202341.14 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202341.14 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202356.87 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202370.18 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202356.87 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202341.14 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 bez ležaja (1+2)01.04.202331.10.2023 50.00 % po osobi po danu 
        
Studio za 2 osobe + pomoćni ležaj, Standard, Polupansion, Balkon
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202347.19 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202347.19 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202364.13 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202379.86 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202364.13 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202347.19 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na pomoćnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 2-7 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 7-12 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom ležaju01.04.202301.11.2023 10.00 % po osobi po danu 
Popust za 1.dete 2-12 na pomoćnom ležaju (2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-12 bez ležaja (2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
        
Dvokrevetna soba, Premium, Polupansion
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202339.93 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202339.93 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202355.66 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202371.39 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202355.66 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202339.93 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 bez ležaja (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
        
Dvokrevetna soba, Premium, Polupansion, Balkon
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202342.35 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202342.35 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202358.08 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202373.81 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202358.08 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202342.35 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 bez ležaja (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
        
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Premium, Polupansion, Balkon
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202342.35 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202342.35 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202358.08 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202373.81 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202358.08 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202342.35 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za 1.dete 2-10 na pomoćnom ležaju ( 2+2) do 10.06.2023.- GRATIS01.04.202309.06.2023 100.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na pomoćnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 2-7 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 7-12 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom ležaju01.04.202301.11.2023 10.00 % po osobi po danu 
Popust za 1.dete 2-12 na pomoćnom ležaju (2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 10-12 bez ležaja ( 2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja (2+2) – Gratis (do 31.03.2023)01.06.202315.07.2023 100.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja (2+2) – 50%15.07.202315.09.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja (2+2) – Gratis (do 31.03.2023)15.09.202331.10.2023 100.00 % po osobi po danu 
        
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Premium, Polupansion
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202339.93 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202339.93 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202355.66 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202371.39 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202355.66 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202339.93 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za 1.dete 2-10 na pomoćnom ležaju ( 2+2) do 10.06.2023.- GRATIS01.04.202309.06.2023 100.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 godina na pomoćnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 2-7 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za dete 7-12 na pomoćnom ležaju (2+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom ležaju01.04.202301.11.2023 10.00 % po osobi po danu 
Popust za 1.dete 2-12 na pomoćnom ležaju ( 2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 10-12 bez ležaja ( 2+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja (2+2) – Gratis (do 31.03.2023)01.06.202315.07.2023 100.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja (2+2) – 50%15.07.202315.09.2023 50.00 % po osobi po danu 
Popust za 2.dete 2-10 bez ležaja (2+2) – Gratis (do 31.03.2023)15.09.202331.10.2023 100.00 % po osobi po danu 
        
Studio apartman za 2 osobe, Standard, Polupansion
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202343.56 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202343.56 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202359.29 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202375.02 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202359.29 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202343.56 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 bez ležaja (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
        
Studio apartman za 2 osobe, Standard, Polupansion, Balkon
StavkaDatum odDatum doProdajna cenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)PlaćanjeDani dolaska
Noćenje01.04.202301.05.202345.98 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.05.202301.06.202345.98 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.06.202301.07.202361.71 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.07.202301.09.202377.44 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.09.202301.10.202361.71 € 3po osobi po danu 
Noćenje01.10.202301.11.202345.98 € 3po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+1)01.04.202301.11.2023 30.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 na osnovnom ležaju (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
Dete 2-12 bez ležaja (1+2)01.04.202301.11.2023 50.00 % po osobi po danu 
        
Zajedničke stavke
StavkaDatum odDatum doCenaDoplate/PopustiMin. boravak (Dana)Vrste plaćanjaDani dolaska
Boravišna taksa za odrasle osobe01.04.202301.11.20231.50 €  po osobi po danu 
Boravišna taksa za decu do 12 godina01.04.202301.11.20230.50 €  po osobi po danu 
Doplata za All Inclusive01.04.202301.11.202316.00 €  po osobi po danu 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate po zvaničnom srednjem kursu NBS-a. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

a)  UPLATA U CELOSTI (100% prilikom rezervacije)
- gotovinski, na račun agencije, platnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express i Dina.

b) UPLATA DO POLASKA
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak aranžmana se iplaćuje u celosti najkasnije 15 dana pre putovanja.

c) ODLOŽENO PLAĆANJE
c.1) Čekovima građana
- 40% akontacije prilikom potpisivanja ugovora, ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, po obračunu na dan uplate, najkasnije do 25.12.2023. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Čekovi građana se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
c.2) Administrativna zabrana
-40 % akontacije prilikom potpisivanja ugovora, ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator), najkasnije do 25.12.2023. Dospeće rata je 15.,20. i 25. u mesecu.

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.