okacija:  Hotel "Babin Zub" na Staroj Planini na 1.577 m/nv, u gustoj bukovoj šumi, nalazi se u podnožju stenovitog vrha Babin zub (1.785 mnv) po kome je dobio ime. Zapadna strana ovog vrha, ispod koga se nalazi hotel, je karakteristična po vertikalnim odsecima stena sa visinom do 200m. Jedan od njih je nalik starom zubu, odakle potiče i naziv samog masiva.


U neposrednoj blizini hotela "Babin zub" nalazi se i planinarski dom "Midžor". Od hotela "Stara planina" je udaljen 4,2 km, a do najbliže skijaške staze "Konjarnik" ima 400m. Udaljenosti do najvišeg vrha Stare planine Midžor je 8 km.

 

Hotel "Babin zub" je izgradjen 2000 godine i poslovao je u okviru preduzeća Elektroprivreda Srbije ondosno pod upravom EPSTOURS-a. Hotel, je prestao da radi tokom 2014. godine a 2017. god. ga je je preuzelo preduzeće Stara planina Resort, koje će njime upravljati zajedno sa JP Stara planina. Hotel Babin zub tako je postao deo preduzeća Stara planina Resort i u državnom je vlasništvu. Pod novim rukovodstvom je ponovo otvoren sredinom decembra 2017 godine.

 

Hotelski sadržaji: Hotel “Babin Zub” raspolaže smeštajnim kapacitetom od 60 ležajeva u 1/2, 1/2+1 i 1/3 sobama i dva apartmana, kao i recepcijom, restoranom sa 70 mesta, banket salom od 10 mesta i salom za sastanke od 40 mesta, skijašnicom i TV i kamin-salom. U hotelu je dostupan besplatan WIFI internet pristup. U neposrednoj blizini hotela se nalazi i parking, kao i ograđeni teren za male sportove (odbojka, košarka) koji se koristi tokom leta.
 

CENOVNIK - LETO

Tip sobe

Max. 

osoba

Pun 

pansion

Polu

pansion

Noćenje 

sa doručkom

Dvokrevetna soba1/235€30€25€
Trokrevetna soba1/335€30€25€
Apartman1/3102€89€84€
Doplata za jednokrevetnu1/120€

* Cene u Dvokrevetnoj sobi i Trokrevetnoj sobi su iskazane po osobi /po noći ** Cene apartmanima su iskazane po sobi / po noći 

Dozvoljeni su kućni ljubimci koji imaju najviše 10 kilograma. Vrsta ljubimaca ograničena je na pse i mačke. *Cena 11€ po ljubimcu/po danu 

Uključen PDV Cene su izražene u evrima (EUR), a plaćanje se vrši na osnovu profakture isključivo u dinarima, protivvrednosti evra po srednjem kursu Narodne banke na dan plaćanja. 

Osiguranje i boravišna taksa nisu uključeni u cenu: Boravišna taksa iznosi: odrasli 110,00 rsd po osobi / noći za odrasle, deca 7-14,9 plaćaju 55,00 rsd, deca do 7 godina ne plaćaju 

Osiguranje plaćaju svi gosti i iznosi 11,00 rsd po osobi / noći 

Popusti za decu 

  • Deca do 4 godina gratis ( bez ležaja)  Deca 4-12 godina imaju 30% popusta ako koriste sopstevni ležaju
  • Deca 4-12 godina imaju 50% popusta ukoliko koriste zajednički ležaj Jedna odrasla osoba i dete u dvokrevetnoj sobi - dete ne podleže popustu, već plaća punu cenu Deca do 3,9 godina sa jednim odraslim u dvokrevetnoj sobi - odrasli plaća jednokrevetnu sobu/dete besplatno Roditelj/pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta.