Ramonda Mountain Hotel & SPA 4*, Rtanj, www.ramondahotel.com
U srcu misteriozne planine Rtanj, koja vekovima intrigira, fascinira i isceljuje, nalazi se hotel Ramonda. Kao i autohtoni cvet sa ove planine, čije ime nosi, skladno je uklopljen u prirodni ambijent i inspirisan okruženjem. Kreiran je za one koji od odmora očekuju više. Prirodni materijali, moderan dizajn prostora, panoramski prozori sa otvorenim pogledima, vrhunska personalizovana usluga, sa posebnom pažnjom posvećenom svakom detalju-čine ovaj butik hotel savršenim mestom za uživanje i odmor. Svi gosti mogu uživati u prelepom SPA centru, kao i u ponudi više vrsta masaža, bazena, veštačkom jezercetu, sauni, parnom kupatilu i teretani. Za Hedoniste, pored usluge hrane i vrhunskih pića, tu je SPA centar sa unutrašnjim bazenom opremljenim velikim brojem vodenih atrakcija, hidromasažnom kadom za osam osoba, komfornom saunom i parnim kupatilom, barom sa ponudom raznih ceđenih sokova i osvežavajućih pića, sobama za masažu, kardio spravama, veštačkim jezercetom sa ležaljkama, suncobranima i svim pratećim elementima. Parking je besplatan i obezbeđen za 21 parking mestom. U sklopu hotela postoji igraonica za decu i ponuda dečijeg menija. Hotel Ramonda nudi mogućnost organizovanja šetnji, izleta i drugih aktivnosti u zavisnosti od Vaših želja i potreba. Gostima je na raspolaganju 21 smeštajna jedinica, u kojima mogu uživati u potpunom komforu i iskoriste sve blagodeti planine Rtanj. Sve sobe opremljene su smart TV-om i kablovskim kanalima, Wi-Fi i LAN internet vezom, kuvalom za vodu, Nespresso aparatom i bezalkoholnim mini barom (u većini soba). Pojedine smeštajne jedinice imaju terasu sa direktnim izlazom na otvoreni bazen. U sklopu svih apartmana nalazi se kuhinja. Tipovi soba:
Ekonomik soba (cca 16m²) - jednokrevetna soba sa francuskim ležajem.
Galeri soba (cca 21m²) - dvokrevetna soba sa terasom, francuskim ležajem na galeriji i dodatnom sofom na razvlačenje za dve osobe.
Komfort soba (cca 39m²) - dvokrevetna soba sa francuskim ležajem, prostranom terasom sa pogledom na veštačko jezerce, kuhinjom, dodatnom sofom na razvlačenje za dve osobe i prostranim kupatilom prilagođenim za goste sa poteškoćama u kretanju.
Premium deluks soba (cca 26m²) - dvokrevetna soba sa francuskim ležajem i foteljom na razvlačenje, pogledom na veštačko jezerce i romantičnim balkonom.
Deluks soba (cca 27m²) - dvokrevetna soba sa francuskim ležajem i dodatnom sofom na razvlačenje za dve osobe, sa pogledom na veštačko jezerce, terasom i privatnim stepeništem do veštačkog jezerceta.
Studio deluks soba (cca 26-36m²) - dvokrevetna soba sa francuskim ležajem i dodatnom sofom na razvlačenje za dve osobe, velikom terasom sa pogledom na veštačko jezerce. Dnevni boravak je odvojen od spavaćeg dela.
Studio apartman/Porodična soba (cca 37m²) - komforna porodična soba ili studio apartman. Dnevni boravak je odvojen od spavaćeg dela u kom se nalazi francuski ležaj. U svom sadržaju ima još sofu na razvlačenje u dnevnom boravku, dečiju sobu sa krevetom na sprat, kuhinju, dodatni toalet i veliku terasu sa pogledom na veštačko jezerce.
Superior Apartman (cca 55m²) - klasičan veliki hotelski apartman sa terasom, opremljen kuhinjom, velikom spavaćom sobom sa francuskim ležajem, prostranim dnevnim boravkom sa dve sofe na razvlačenje za po dve osobe i dodatnim toaletom.
Dupleks Apartman (cca 68m²) - komforan apartman na dva nivoa, sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem, kuhinjom, prostranim dnevnim boravkom opremljenim sofom na razvlačenje za dve osobe, dodatnim toaletom, terasom sa koje se pruža pogled na veštačko jezerce, do koga vode privatne stepenice. U sastavu jednog od ovakva dva apartmana nalazi se dodatna sofa na razvlačenje za dve osobe, dok se u drugom apartmanu nalazi deo sa čak dva kreveta na sprat, tako da može da primi do osam osoba.

Za individualne rezervacije kontaktirajte 022/312-358 - office@dalix.rs

VIKEND PAKET

Idealna prilika da se odvojite od svakodnevne gužve, stresa i gradske vreve. Provedite kvalitetno dane vikenda sa svojom porodicom u nedovoljno istraženom podnožju planine Rtanj. Na samo 2,5 sata lagane vožnje od Beograda, 3,5 sata od Novog Sada ili 1 sat od Niša, hotel Ramonda pružiće vam nezaboravne trenutke.

01.01.2021.-24.12.2021.

23.600,00 RSD

ROMANTIČNI PAKET

Svaka zaljubljena duša sanja o tome da provede romantični period sa voljenim bićem, tamo gde će moći da uživa u pogledu, dugim šetnjama, predivnoj prirodi i jedinstvenom okruženju. Upravo za takve želje kreiran je hotel Ramonda, na padinama mistične planine Rtanj.

01.01.2021.-24.12.2021.

16.600,00 RSD

PORODIČNI PAKET

Idealna prilika za sve one koji radnim danima mogu da pobegnu od svakodnevne gužve, stresa i gradske vreve. Provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom radnim danima od ponedeljka do četvrtka u nedovoljno istraženom podnožju planine Rtanj.

01.01.2021.-24.12.2021.

19.600,00 RSD

Za individualne rezervacije kontaktirajte 022/312-358 - office@dalix.rs

  • Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama
  • Uplata akontacije u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak isplatiti 7 dana pre polaska
  • Uplata akontacije u iznosu od 30% , a ostatak na 6 mesečnih rate čekovima građana.
  • Uplata avansa od 20% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija DALIX ima sklopljen ugovor ( Administrativna zabrana)